ONZE VISIE

Onder invloed van een dalende koopkracht enerzijds en grote veranderingen in de samenleving anderzijds, evolueert de vastgoedmarkt steeds meer in de richting van een huurmarkt. Daarom kiest VICINITY er bewust voor om kwalitatieve betaalbare huurwoningen aan te bieden die bovendien energiezuinig zijn en gericht zijn op de toekomst.

Rekening houden met ecologische aspecten, energietransitie en circulaire economie vormen de ruggengraat van VICINITY. Daarnaast zijn ook zachte mobiliteit en de digitalisering van het dagelijks leven essentiële elementen van de projecten die we ontwikkelen.

We creëren een nieuwe en uitnodigende manier van wonen, volledig klaar voor de toekomst. We bieden onze bewoners niet alleen een kwalitatieve woonplaats in stedelijke centra, maar voorzien onze gebouwen ook van extra diensten en gedeelde ruimtes zoals gemeenschappelijke tuinen, wasruimtes, coworking spaces enz.

Het is dankzij deze innovatieve en inclusieve visie dat we onze huurders meer comfort en levensvreugde kunnen bieden, een beter energieverbruik en een vlottere mobiliteit. Onze intelligente gebouwen zijn volledig uitgerust met de technologie van de toekomst.

Ons engagement : residentiële vastgoedprojecten 2.0 waar onze steden nood aan hebben aanbieden aan zoveel mogelijk mensen.